Cluburi Gradinita ARICEL

AU INCEPUT INSCRIERILE PENTRU: ANUL SCOLAR 2016-2017

Clubul de Engleza 1 Clubul de Engleza 2
Clubul de Engleza 3 Clubul de Engleza 4

CLUBUL DE LIMBA ENGLEZA

Acest club urmareste  sa trezeasca interesul si placerea copiilor prescolari pentru limba engleza, sa le dezvolte capacitatea de a exprima poezii si cantece in aceasta limba, precum si spiritul de observatie, gandirea  reproductiva si creativa.
Activitatile proiectate au rolul de a-i plasa pe copii in situatii de comunicare similare celor din viata reala, stimulandu-le astfel apetitul de a interactiona verbal cu cei din jur si, totodata, increderea in sine.
Prin urmare, prin dialoguri, jocuri, poezii si cantece, ariceii vor dobandi o atitudine mai degajata si mai  sigura ca vorbitori de limba engleza in particular.

CLUBUL MICILOR ARTISTI

Arta il aduce pe om mai aproape de frumos, ii ofera posibilitatea sa creeze frumosul, sa-l descopere sub aspecte noi.
Prin intermediul clubului Micii Artisti se urmareste dezvoltarea si cultivarea capacitatilor de a comunica prin culoare, starnindu-le copiilor interesul pentru natura, pentru a descoperi si valorifica in mod creator tot ceea ce ne ofera aceasta.
Clubul de Arte Clubul de Arte
Clubul de Arte Clubul de Arte
Optional Aikido Optional Aikido
Optional Aikido Optional Aikido

AIKIDO

Cel mai mare beneficiu prin practicarea acestui sport este sanatatea. De asemenea, ariceii invata ce este disciplina, invata sa-si coordoneze miscarile corpului, isi dezvolta atentia si echilibrul;  invata sa colaboreze cu ceilalti copii asfel incat sa formeze toti o echipa.

CLUBUL DE DANS

În cadrul clubului de dans ariceii invata cum sa isi canalizeze energia debordanta spre muzica si miscare intr-un mediu vesel.
Dansul este cea mai buna si placuta metoda de a-i ajuta pe copii sa isi dezvolte aptitudinile, spiritul pentru frumos, gratia si eleganta, precum si comportarea civizilata in societate, respectul pentru celalalt. Totodata, dansul modeleaza caracterul, stimuland disciplina si rabdarea, precum si ambitia si capacitatea de a depune efort pentru obtinerea rezultatelor dorite.
Clubul de dans Clubul de dans
Clubul de dans Clubul de dans
Optional Inot Optional Inot
Optional Inot Optional Inot

CLUBUL DE INOT

Organizati in grupuri si indrumati de 1-2 instructori, ariceii invata tainele inotului la Planet Swim&Gym. Odata cu exersarea diverselor tehnici de inot , copiii se dezvolta armonios atat din punct de vedere fizic, cat si psihic.
Copiii care urmeaza lectii de inot devin mai increzatori in fortele proprii, mai curajosi si se adapteaza mai usor la mediul inconjurator, fiind mult mai “dezinhibati” si activi.

PIAN

Napoleon Bonaparte spunea ca, dintre toate artele, muzica are influenta cea mai directa si puternica asupra psihicului, fiind parte integranta a existentei umane. Acesta este si motivul pentru care in Gradinita Aricel se desfasoara lectiile individuale de pian, lectii ce sunt concepute de asa maniera incat copiii sa aiba posibilitatea sa experimenteze si sa exploreze muzica, dobandind treptat cunostintele fundamentale despre muzica si cantatul la pian.
Optional Pian Optional Pian
Optional Pian Optional Pian
SUS