Excursii si Extracurriculare After School

VA ASTEPTAM LA SEDIUL DIN PIPERA

After-School CENTRUL EDUCATIONAL NORD

Program de activitati saptamana „SA STII MAI MULTE, SA FII MAI BUN! – 07.04 – 11.04.2014

 • lun
  07
  Apr
  2014

  VIZITA LA MUZEUL NATIONAL AL SATULUI DIMITRIE GUSTI

  Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti
  PRET 25 ron/copil

  Cu aceasta ocazie aflam despre obiceiurile si traditiile specifice fiecarei zone a tarii noastre, despre modul de viata al taranului roman, specificul caselor si interioarelor din provinciile romane, portul popular, etc

 • mar
  08
  Apr
  2014

  FENOMENE PARANORMALE

  After-school Floreasca

  Fiecare copil se va documenta si va prezenta un proiect in care va descrie un fenomen paranormal. 

 • mie
  09
  Apr
  2014

  ATELIERUL DE CREATIE

  After-school Floreasca

  Realizarea unor ornamente de Pasti.

 • joi
  10
  Apr
  2014

  VIZIONARE DE FILM

  After-school Floreasca

  Vizionarea unui film pentru copii.

 • vin
  11
  Apr
  2014

  SA GATIM SANATOS

  After-school Floreasca

  CONCURS: Cea mai gustoasa salata de fructe. Copiii vor forma echipe si vor realiza cea mai gustoasa si cea mai aspectuoasa salata de fructe.

 • mar
  13
  Mai
  2014

  Spectacol de teatru

  Detalii

  STIMAȚI PĂRINȚI,

  GRĂDINIȚA ARICEL INVITĂ COPIII

  SĂ PARTICIPE LA SPECTACOLUL DE TEATRU

  „MOTANUL ÎNCALȚAT”

  SUSȚINUT DE TEATRUL ZGUBILICI,

  MARȚI, 13 MAI 2014,

  ORA 11:00

   

  PREȚ BILET: 20 LEI

   

  VĂ MULȚUMIM!

 • vin
  13
  Feb
  2015

  "Ziua prieteniei"

  Scoala Sfanta Maria

  ŞCOALA “SFÂNTA MARIA” INVITĂ COPIII DIN INSTITUŢIE VINERI, 13.02.2015 SĂ RĂSPUNDĂ LA ÎNTREBAREA “CE ESTE PRIETENIA?” ŞI RĂSPUNSUL AR TREBUI SĂ FIE: PRIETENIA ÎNSEAMNĂ SĂ NE JUCĂM TOŢI ÎMPREUNĂ, SĂ ÎMPĂRŢIM CE AVEM, SĂ NE ASCULTĂM ŞI SĂ NE ÎNŢELEGEM. COPIII SUNT INVITAŢI SĂ ADUCĂ VINERI  JOCURILE PREFERATE PENTRU A SE PUTEA JUCA CU PRIETENII LOR ŞI CHIAR VOR CONFECŢIONA CÂTE O ATENŢIE PENTRU PRIETENUL SAU PRIETENA SA.

  LA SFÂRŞIT VOR FI RECOMPENSAŢI  CU O SURPRIZĂ DULCE.

 • lun
  23
  Feb
  2015
  vin
  06
  Mar
  2015

  "Un martisor pentru o carte" - proiect educational

  Scoala Sfanta Maria
 • lun
  02
  Mar
  2015
  vin
  06
  Mar
  2015

  Targ de martisoare

  Gradinita Aricel; Scoala Sfanta Maria
 • lun
  09
  Mar
  2015
  vin
  13
  Mar
  2015

  “Saptamana portilor deschise”

  After - school "Aricel"

  After-school „Aricel” organizează în perioada 9-13 martie, "SĂPTĂMÂNA PORŢILOR DESCHISE".

  Fiecare copil îşi poate invita un prieten sau o prietenă pentru a petrece o zi împreună. Vor participa la aceleaşi activităţi şi îşi vor face temele împreună.

   Vă aşteptăm!

Excursie cu trenul la Sinaia

Intr-un secol al vitezei, mijloacele de transport in comun sunt folosite din ce in ce mai rar. Pentru a readuce in inima copiilor placerea de a merge cu trenul, After-School Aricel a organizat o iesire de o zi la Sinaia.

Plecarea a avut loc la prima ora a dimineţii, de la Gara de Nord. Deplasarea s-a facut cu tren Inter-regional, in care copiii au luat o gustare. Au descoperit linistea unui oras de munte, a unei statiuni regale printr-un tur al orasului Sinaia. Au vizitat parcul din centrul orasului si au servit masa de pranz la restaurantul Bucegi. Plecarea catre Bucuresti s-a facut catre seara, copiii avand obrajii colorati de aerul proaspat al muntelui.

Galerie de imagini

Excursie la Ramnicu Valcea

Cu ocazia zile de 1 Iunie, ariceii au participat la excursia organizata de catre After-School Aricel. Ei au descoperit o zona incarcata de istorie dar si bogata in frumusetile si minunile naturii, s-au relaxat si au petrecut la karaoke-party.

Activitati sambatt: Salina Ocnele Mari, Muzeul satului valcean,Turul orasului Ramnicu Valcea si plimbare prin parcul „Zavoi”. Programul de seară: Karaoke-party.

Activitati duminica: Vizita la Gradina Zoologica Ramnicu Valcea, Turul orasului Pitesti, Planetarium, plimbare prin parcul Trivale si manastirea Trivalet

Cazarea s-a facut in pensiunea turistica Party House ( www.partyhouse.ro ).

Vacanta intre copertile cartilor

In perioada 5-9 noiembrie copiii au mers in vizita la Muzeul National al Literaturii Romane, muzeu care adaposteste un autentic tezaur literar format din manuscrise, carti, obiecte personale, obiecte de arta, fotografii, inregistrari audio-video. Astfel, Ariceii au deschis coperta literaturii si au facut cunostinta cu autorii textelor studiate la scoala.

Aventura literara s-a continuat la Libraria Bastillia – unde, intr-un spatiu prietenos si primitor, copiii si-au completat biblioteca personala prin achizitionarea ultimelor volume aparute.

Tot in vacanta, Ariceii au vizitat si Muzeul de Istorie – cel mai important muzeu de istorie si arheologie din Romania, atat prin marime cat si prin patrimoniu, aici putand fi vizionate celebrele expozitii permanente: Tezaur si Columna lui Traian. Aceasta vizita a completat cunoatintele pe care copiii le-au dobandit la orele de istorie sau din lecturile istorice.

Galerie de imagini

Excursie in tinutul muntenesc

In ziua de 31 a celei de-a zecea luni ale anului 2012, Ariceii au participat la o mare calatorie in tinutul muntenesc.

Domniile lor au vizitat castele de poveste, din timpuri mai vechi sau mai noi, insa toate frumoase si vestite in intreaga lume!

Au vizitat PELISORUL, castelul regelui Ferdinand si al reginei Maria, CASTELUL BRAN, primit in dar de bravul domnitor Mircea cel Batran de la regele Ungariei, dar si CETATEA RASNOVULUI, punct de aparare in calea dusmanilor.

Si pentru a inspira mesterii trubaduri, ei s-au oprit in padurile aramite de toamna unde au descoperit si au admirat frumusetea naturii.

Galerie de imagini

Vacanta de iarna

In perioada 07 – 11 ianuarie 2013, copiii au participat la programul intitulat “POVESTI LA GURA SOBEI…”:
 • Luni 07 ianuarie, “Craiasa Zapezii” - au fost organizate jocuri de iarna in parc;
 • Marţi, 08 ianuarie, “ Palatul de Clestar” – au descoperit tainele Muzeului National Cotroceni;
 • Miercuri, 9 ianuarie, “Cate-n luna si in stele” – au revazut cu bucurie Observatorul Astronomic;
 • Joi, 10 ianuarie “Tara Soarelui Rasare” – au participat la un curs de initiere in cultura si civilizatia japoneza, sustinut de d-na prof. Tudor Andreea (Palatul Copiilor);
 • Vineri, 11 ianuarie – copiii si-au creat povestea lor de iarna pe gheata, la patinoar.

Tabere

- Tabara Cercetasii Aricei

– prima editie a taberei noastre s-a desfasurat sub stindardul Cercetasilor. Ariceii s-au adunat, cu mare si cu mic, si au plecat in aventura verii. In fiecare zi cercetasii au descoperit un loc nou. Au vizitat Salina Ocnele Mari, orasul Targu Jiu cu minunile sale create de Brancusi, au manuit lutul impreuna cu olarii de la Horezu si s-au scaldat in apa termala de la Baile Govora.

- Editia a II-a a taberei Cercetasii Aricei

– In mijlocul naturii, Ariceii au invatat sa acorde primul ajutor, sa se orienteze si sa descopere minunile care se ascund in jurul nostru. Au invatat traditii si obieciuri romanesti la Muzeul Satului Vrancean, au vizitat animalele la Gradina Zoologica, s-au rugat la Manastirea Govora. Serile au fost ocupate cu diferite activitati: au pictat pe sticla, au facut figurine din lut si s-au costumat pentru carnaval. In jurul focului de tabara din ultima seara, copiii au primit diplome de participare, s-au jucat si au cantat!

- Editia a III-a a taberei Cercetasii Aricei

a adus o noutate. In fiecare zi a taberei, copiii au participat la clubul de limba engleza. Fiecare club a avut o tematica proprie care a insotit activitatile din ziua respectiva. Astfel, Ariceii au invatat despre animale atunci cand au mers in vizita la o herghelie si s-au plimbat cu poneii, au vorbit despre mancare la concursul de facut sandviciuri si au numit sporturile la locul de joaca din Salina Ocnele Mari. Pentru participarea la toate aceste activitati, copiii au fost recompensati cu diplome si trofee, festivitate care a avut loc la lumina focului de tabara.

CE NE PROPUNEM SA FACEM:

 • SAPTAMANA PRIETENIEI, 14-24 februarie
 • SAPTAMANA SCOALA ALTFEL, 01-05 aprilie
 • VACANTA DE PRIMAVARA, 08-12 aprilie
 • NE PREGATIM PENTRU PASTE! 29 aprilie–03 mai
SUS