Cluburi Before/After School

VA ASTEPTAM LA SEDIUL DIN PIPERA

Activitatile din CLUBURILE ARICEL favorizeaza completarea instruirii scolare si a educatiei avand, in acelasi timp, efecte pozitive in privinta sprijinirii procesului de orientare profesionala. Frecventarea cluburilor ii aduce copilului sentimentul de utilitate sociala, valoare personala, de trezire a increderii in sine, de stabilire a unor contacte sociale si nu in ultimul rand, contributie la formarea unui grad de autonomie cat mai mare. Cluburile sunt concepute pentru o buna dezvoltare a creativitatii, inteligentei emotionale si spiritului de echipa: limba engleza, limba germana, limba franceza, jurnalism, origami, pictura pe sticla, dans si aerobic, aikido etc. “Sa cunosti o limba straina este ca si cum ai avea inca un suflet” (Charlemagne)

CLUBUL DE LIMBA ENGLEZA

Prof. Nicoleta Mocan

Limba engleză ne întâmpină peste tot: la școală si acasă, în desene animate, filme, jocuri video. Deprinderea acestei limbi care nu trebuie să ne rămâna străină, ne este de folos în viața de zi cu zi. La After School Aricel, reușim să-i pătrundem tainele și să ne perfecționăm cunoștințele. De la primele noțiuni si până la cele mai complicate, de vocabular si gramatică, e un drum pe care-l parcurgem impreună, profesor si elevi, cu drag, cu multe lecții interesante, interactive si centrate pe nevoile copiilor de a stapâni in totalitate o limba străină atât de cerută la nivel mondial. Cele mai noi metode si mijloace didactice sunt folosite pentru ca elevii să o poata invăța cât mai ușor si lin. Prin lecții interactive pe suport electronic, exerciții incitante, povești video, scenete, cântece, jocuri reușim sa invățăm in cel mai plăcut mod, dar și la cel mai inalt nivel, limba engleză.
Clubul de Engleza Clubul de Engleza
Clubul de Engleza Clubul de Engleza
Clubul de Germana Clubul de Germana
Clubul de Germana Clubul de Germana

CLUBUL DE LIMBA GERMANA

Prof. Adrian Gheorghe

O limba straina este un pasaport pe viata intr-o lume noua. E accesul tau direct catre orice iti doresti: sa citesti o carte "in traducerea" ta, sa descoperi noi lucruri in fiecare calatorie din paginile unei carti sau pe strazile unui oras. Limba germana este plina de istorie si cultura. Este una dintre cele mai vorbite limbi de pe glob. Cursurile de limba germana din cadrul after-schoolului "Aricel" sunt interesante si interactive prin metode de lucru moderne.

AIKIDO

Sensei Marius Ionita

Aikido este o arta martiala japoneza fondata in anul 1925 de catre maestrul Morihei Ueshiba. Acest sport ii invata pe copii ce este disciplina dar si respectul fata de ceilalti, ca nu poti castiga mereu locul I dar poti, in schimb, sa te lupti intotdeauna pentru a-l obtine. Vor invata sa creada in valori pe care societatea de astazi nu le mai promoveaza, dar pe care adevaratii dascali nu le-au uitat: asa vor afla ca faptele bune trebuie sa faca parte din viata lor, pentru ca ele le contureaza caracterul, asa vor afla ca fapta rea poate fi pedepsita, in timp ce o pozna de copil poate starni cel mult o incruntare, daca nu chiar amuzamentul. Aici vor afla ca exista copii saraci nu numai in povesti, ci chiar in jurul nostru si vor invata sa daruiasca acestora din noianul de jucarii sau dulciuri de acasa.
Clubul de Franceza Clubul de Franceza
Clubul de Franceza Clubul de Franceza
Clubul de Franceza Clubul de Franceza
Clubul de Franceza Clubul de Franceza

SAH - SPORTUL MINTII

Instructor – Maestru international Catalin Carmaciu

In cadrul after-school-ului nostru, cursul de sah isi propune sa ajute la dezvoltarea capacitatii de analiza, imaginatie, putere de intelegere si personalitate a fiecarui cursant. Ce dezvolta sahul?
  • Puterea de concentrare, atentia, rabdarea
  • Personalitatea, taria de caracter, imaginatia
  • Combativitatea si vointa de a invinge, dar si spiritul de fair-play, gandirea pozitiva, spiritul de echipa, atunci cand copiii intra in competitie cu echipe din alte scoli
  • Memoria de lunga si scurta durata
  • Gandirea logica si creativitatea
  • Abilitatile tactice
  • Capacitatea de analiza
  • Capacitatea de a prevedea consecintele actiunilor proprii; copiii sunt invatati mai intai sa gandeasca, apoi sa actioneze
  • Ne invata ca succesul necesita o munca asidua.

CERCUL DE MATEMATICA

Prof. Constantin Daniel

Clubul de Mate se adresează tuturor elevilor. Aici copiii descoperă o altă față a matematicii, una veselă și mai puțin formală. Astfel, elevii văd că matematica este și practică, nu doar teoretică. În cadrul Clubului, elevii se pregătesc și pentru concursuri extra-școlare: Euclid sau Arhimede; ori pentru examene de admitere în clasa a V-a la licee de profil, cum ar fii Concursul Micii Campioni.
Clubul de Franceza Clubul de Franceza
Clubul de Franceza Clubul de Franceza
Clubul de Franceza Clubul de Franceza
Clubul de Franceza Clubul de Franceza

ATELIER DE CREATIE

Prof. Lepus Ilona

Atelierul de creatie a fost conceput pentru a dezvolta gustul copiilor pentru arta, prin insusirea unor notiuni legate de desen, pictura sau modelaj. Ideile celor mici, creativitatea si indemanarea sunt puse in valoare prin acest curs.
SUS